Om oss

 

OM OSS

Varför integration.nu?

 

 

Att dåliga nyheter säljer bättre än roliga nyheter är ett faktum, men vad händer med oss människor om vi endast matas med elände?

 

Medierna har stor makt och i en samtid där radikala åsikter normaliseras i samhällsdebatten spelar en nyanserad och objektiv nyhetsrapportering en avgörande roll. Världen är för många en hemsk plats.

 

För att kunna kraftsamla och åstadkomma skillnad fyller de "goda nyheterna" en viktig funktion, dels som inspiration, men också för att förse oss med goda förebilder.

Detta faktum är grundidén till integration.nu som syftar till att sprida engagemang och aktiviteter kring integration.

 

Grundaren till integration.nu är Hans Makander, före detta Kommunikationschef på Sveriges största bemanningsföretag ManpowerGroup som under 15 år arbetade operativt med bemanning och rekrytering.

 

I rollen inom bemanningsbranschen och i andra roller har jag arbetat nära problematiken integration på arbetsmarknaden och dessa erfarenheter väckte nyfikenhet att sätta sig in i ämnet ännu mer och det fullkomligt kokar av engagerade människor. Det pågår mängder av aktiviteter, så väl bland eldsjälar, organisationer, näringsliv, kommuner, kyrkor, kultur med mera.

 

Alla dessa initiativ är vart och ett en fantastiskt god nyhet i sig, och därför har vi skapat en MEDIEHUB kring ämnet där alla goda insatser samlas. för att skapa en inspirerande idébank som andra kan ösa inspiration och goda idéer ifrån. vilket kommer att sätta fler hjul i rullning och påskynda integrationen än mer.

 

Vi tar tacksamt emot tips på projekt eller goda förebilder, vänligen skicka tips till: info@integration.nu

 

Integration.nu

Är en mediehub för integration

och mångfald

 

Kontakt: info@integration.nu